Korsør Lystfiskerforening

Vesterbøgebjerg

Tirsdagsfiskerne. – 17. maj 2022.

De lyse nætter er begyndt (5. maj), så tirsdagsfiskerne er gået over til aftenfiskeri. Vi mødtes derfor kl. 19 på Vester Bøgebjerg.

De 10 forventningsfulde fiskere fordelte sig hurtigt langs stranden. Vejret var ok også til at bruge fluestangen, hvilket en del benyttede sig af. Hornfiskene var der ikke mange af, der blev dog fanget en 5-6 stykker. Rygtet vil, at antallet af hornfisk er noget mindre i år en foregående år. Er det klima forandringer eller forurening af havet, må stå hen i det uvisse.

En smuk aften var det, og vinden løjede noget af efter hånden, som solen gik ned. Mærkbart koldere blev det også, men vi fortsatte fiskeriet ind i det dæmpede lys. Det gav gevinst, for Steen N fik en flot havørred på 57 cm på land. Knap så heldig var Thomas, for hans havørred kom ikke med ind.

Efterhånden som klokken nærmede sig 10, begyndte folk så småt at søge hjemad. Nogle glade for ikke at skulle ordne fisk og få skæl på køkkenbordet, andre lidt ærgerlige over den manglende fangst. Alle er dog enige om, at sådan en aften i gode fiskevenners selskab, er guld værd.

Niels