
Referat: Hygge & Snak over koldrøget havørred fra Karup Å.
Som det efterhånden nok er alle bekendt, så fangede Jan Lyster en fantastisk flot og stor havørred på klubturen i august til Karup Å.
Fisken var ikke bare stor – en var rigtig stor og Jan valgte straks, at fisken skulle koldrøges af et professionelt røgeri i Hvide Sande. Samtidig besluttede han, at den ene side af havørreden ville blive anvendt til et fællesarrangement i Revhuset, hvor alle foreningens medlemmer var indbudt til en smagsprøve af en rigtig dansk havørred.
Torsdag d. 9. oktober skulle slaget stå og Jan allierede sig med en flok medlemmer, og i fællesskab skabte de en fantastisk aften i Revhuset med både en god madoplevelse, lidt dejlig hvidvin og masser af hygge og snak.
Aftenens menu bød på:
Frisksmurt formbrød med fint skåret koldrøget havørred.
Gæsterne kunne montere hhv. frisk dild, asparges, rævesauce eller helt undlade ”tilsætningsstoffer” – det var helt op til en enkeltes smag og præferencer.
I glassene en kølig Chilensk Chardonnay hvidvin eller øl/vand.
Efter fisken fulgte kaffen ledsaget af en ”Roulade aux Framboises Royale no 5.” eller på dansk:
Almindelig REMA hindbærroulade med en klat cremefraiche.
( En lille bemærkning til Hans Bahne: No. 4 er den med det meget tykke lag flødeskum 😊 )
Efter spisning og kaffe hjalp medlemmerne med oprydningen og den betydelige opvask.
Hele arrangementet var en stor succes og Foreningen takker Jan Lyster for både initiativet, den fine røgede havørred-side og den perfekte afvikling af hele arrangementet.
Vi ser virkelig frem til dine havørred-fangster i de kommende år.
Referent: Jesper Thykjær