Korsør Lystfiskerforening

Glomma2024_57

Turreferat fra Glomma 2024

Alle seks mødtes søndag sidst på eftermiddagen på Langodden camping. Vi fik installeret os på værelserne. Aftensmaden bestod af kold mad.
Næste morgen stod vi op, så vi fik friskbagte boller kl. 8. Efter maden gjorde vi klar til dagens fiskeri. Vi kørte forskellige steder hen ved elven. Elven løb med en lav hastighed og var meget fisk bar. Det vidste fiskene ikke, så det var meget begrænset hvad der blev fanget af fisk. Thomas fik en ørred, Claus fik to stallinger, en lille og en på tyve cm, Peter fik to stallinger på ca. tyve cm. Alle var hjemme til aftensmad, som bestod af bøf med løg og fritter.

Næste morgen stod det ned med regn i stænger.
Der blev ikke fisket denne dag, vi hyggede os i hytten. Sidst på eftermiddagen kørte nogle af os en tur efter regnet var holdt op. Thomas og Kristian sørgede for at vi ikke blev alt for nedtrykte, de havde købt kage til kaffen, lækkert! Aftensmaden bestod af boller i karry med ris.

Onsdag var regnen stoppet. Vandet i elven var steget til 150 m3 i sekundet og det stod højt. Det var svære vilkår for fiskeriet, det kom til udtryk i manglende fangster, der blev ikke fanget noget denne dag. Men vi fik dog fisket hele dagen. Aftensmaden var lasagne.

Torsdag igen holdt det tørt og vandet i elven faldt til 98 m3 pr. Sekund. Det gjorde det meget bedre for fiskeriet. Kristian fik en på 42 cm og flere mindre, Gert fik en på 30 og flere mindre, Thomas fik fem en på 25 cm og de andre var mindre.
Peter havde vrikket om på foden og måtte blive hjemme denne dag.
Vi fik frikadeller med brun sovs og kartofler.

Fredag
Dagen startede med rim på græsset. Igen var vandet i elven faldet til nu kun 50 cm3.
Vi tog ud for at få fanget en masse stallinger. Det var meget tåget, men den lettede hurtigt. Vi var hurtigt ude ved elven og dagen viste sig at være fin for nogle og uden resultat for andre. Kristian fik 12, en på 45cm, Thomas fik seks en på 38cm. Vi andre fik ingen.
Middagen var koteletter i fad (Gerts specialitet).

Lørdag
Fiskeriet blev ikke bedre, Gert fik en på tyve og Claus fik en på femten. Kristian fik en anden oplevelse da han punkterede og måtte bruge eftermiddagen på at få det lappet. Denne aften fik vi rester fra de andre dage.

Søndag
Vi stod op og fik morgenmad, bagefter var det tid til at få pakket vores ting sammen for at køre hjem. Vi fejede og tørrede af. Vi havde bestilt rengøring.
Vi havde en fin tur til trods for de få fangster. Og vi kunne køre hjem i god ro og orden.

Venlig hilsen

Claus Sønderskov

Se alle billederne her